Dragana Mitar privukla je ogromnu pažnju javnosti čim se pridružila ekipi zadrugara kao atraktivna bivša Modelsica, duge kose i zanosnih oblina. U rijaliti ušla je kao udata žena koja ima jedno dete, za koje nema šta ne bi dala. Kako je vreme odmicalo, međutim, sve je više intrigirala brojnim postupcima, a zatim i spekulacijama da, na primer, između nje i Marka Miljkovića postoji nešto više od prijateljstva.

Kada je njen ljubavnik, pak, ušao u Belu kuću, nikome nije bil odobro, pa ni njoj! Razne pikanterije odmah su ugledale svetlost dana, a nekadašnji par svakodnevno ispaljuje varnice jedno prema drugom. Dragana i Pavle Jovanović stupili su u vreli odnos sedam dana nakon što se ona udala.

Prema Jovanovićevim rečima, njihova afera trajala je pola godine, a Dragana je pored njega imala i još dvojicu.

Tokom noći, Dragana se poverila cimerima i objasnila im kako je njen život postao tako turbulentan.

“Sanjala sam da ništa ne radim i da se dobro udam, pa sam to tražila, ali nisam mogla i jare i pare. Našla sam oženjenog s dvoje dece”, ispričala je Dragana Mitar pred svima bez dlake na jeziku.

Ona je priznala da je uplovila u vezu sa starijim, oženjenim čovekom koji se zbog nje razveo, pa zatim nju oženio i podario joj sina Jovana.

Dragana Mitar apsolutno je šokirala sve kada se pojavio kratak, eksplicitan snimak, koji je završio na porno sajtu. Na ovom klipu Mitrova se uvija i mazi vaginu gledajući u kameru, a navodno ga je poslala muškarcu s kojim je tada bila u vezi. On je posle raskida seksi klip podelio sa javnošću, kako bi joj se osvetio.

Anonimni muškarac je Dragani pokušao da rasturi brak, ali u tome nije uspeo jer je Dragana ostala sa suprugom i pored saznanja da ga je varala pola godine s Petrom Jovanovićem, poznatim klaberom.

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kontraverzna starleta Soraja Vučelić, uglavnom privlači pažnju svojim provokativnim slikama i stajlinzima koje kači na svoj “Instagram”. Bivša rijaliti zvezda je kroz poslednjih nekoliko godina, imala razne uspone i padove u karijeri a sad...