Lazar Čolić Zola oglasio se povodom navoda da je izlažirao pomirenje sa Miljanom Kulić kako bi bio u prilici da ponovo okuša svoju sreću u rijalitiju. Miksi nije krila da se videla sa njim pred ulazak u “Zadrugu 3” te da su tom prilikom zakopali ratne sekire, ali brojne gradske priče koje kruže mogu im i te kako poremetiti mir koji su nedavno dostigli.

“Laž! Nikakve izjave nisam davao, a u ‘Zadrugu’ sam imao priliku da uđem od početka, ali nisam zbog svojih obaveza”, demantovao je Zola glasine.

Naime, njega je poremetilo to što se pojavio navodni izvor blizak Kulićevoj, pa javno istakao da je Čolić kontaktirao Miljanu pred sam početak treće sezone i nagovorio je da na Instagram nalogu objavi da su zakopali ratne sekire, ali samo da ga njeni fanovi ne bi prozivali i da bi mediji pisali o njemu.

“Lazara briga za Miljanu, ne može očima da je gleda. O njoj govori sve najgore, prijateljima je rekao: ‘Krava bolesna, neću, bre, da me zbog nje narod mrzi, bolje da sam dobar s njom.’ Kada je video koliko ga njeni fanovi, kojih ima mnogo, pljuju, poludeo je. Osim toga, čim je raskinuo sa Miljanom, nikoga nije zanimalo šta se s njim dešava, postao je nevidljiv za javnost, što ga je najviše pogodilo. Onda je zvao Miljanu i rekao joj kako mu je žao zbog nekih postupaka i da bi bilo lepo da se vide, a kako je ona željna pažnje i ne ume da proceni kada su emocije u pitanju, odmah je pala na njegovu priču”, naveo je izvor koji otkriva i da joj je majka Marija Kulić zbog svega toga napravila haos.

“Kada je Marija saznala šta je Miljana uradila i da je ostavila dete u kući da bi provela nekoliko dana s njim u Doboju, Miljani je sasula sve u facu. Rekla joj je: ‘Glupačo jedna, vozi te zbog popularnosti, a ti ništa ne vidiš. Gusko jedna glupa.’ Miljana se naljutila na majku, pa je Marija morala malo da popusti da ne bi imala probleme sa ćerkom, koja je i ovako promenljivog raspoloženja. U rijalitiju sada pokušava da je osvesti i govori joj da ne priča toliko o Zoli i da mu ne daje reklamu jer on samo želi da se dokopa opet honorara i uđe u rijaliti, ali je Miljana, naravno, ne sluša”, zaključio je izvor.

Podsećanja radi, Miljana i Lazar upoznali su se i zavoleli tokom trajanja “Zadruga 2”, u kojem su se čak i verili. Često su pred milionskim auditorijumom razmenjivali nežnosti, a bilo je i mnogo svađa, raskida. Jedno vreme im je glavna prepreka ka sreći bila Miljanina majka Marija, koja nikako nije bila saglasna s njihovom vezom. Njeno mišljenje i do danas se nije promenjeno.

Kurir.rs, M.G/Rijaliti/Foto: Damir Dervišagić

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Željno iščekujete prvi sneg i već sada razmišljate o zimovanju? Maštate o zimskim čarolijama i bajkovitom prizoru belih pokrivača na najlepšim evropskim planinama? U tom slučaju, „Travelland“ je tu da ispuni vaše želje i ponudi vam...