U večeri nominacija sastanak zadrugara se pretvorio u pravo bojno polje, gde su ukućanke ispaljivale projektile jedna ka drugoj sa namerom da se međusobno ponize i zadaju žestoke verbalne udarce. Naime, Mina Vrbaški okarakterisala je dugogodišnju rijaliti takmičarku, Miljanu Kulić, kao “predmet sprdnje”, što je izazvalo pravi haos u Imaginarijumu.

– Mirko zaslužuje da bude ovde, Miljana ne zaslužuje. Ja sam sa Mirkom imala lepu komunikaciju, Miljanu gledam kao predmet za sprdnju, to misli i 90 odsto kuće, ali se plaši da im se ne zakači – rekla je Mina.

Marija je samo pružila pogled koji seče pa jednom opaskom vratila prošlogodišnju takmičarku u “mišju rupu”, aludirajući na njeno sopstveno i javno priznanje da se bavila prostitucijom.

– Ti si prošle sezone rekla ko si i šta si – dobacila je Miljanina majka.

– Mene ljude ovde više poštuju nego vas dve, vas dve ste obične krmače. Nominujem prasicu, da mogu obe prasice bih nominovala, jer ne zaslužujete da budete ovde. K*raću te posle, rodićeš dete – bila je besna Mina.

– Kakva majka, takva ćerka. Ko je tebe imao da vaspita – rekla je Marija, a onda je skočio Lepi Mića, počeo da viče i rekao Mini da prestane da izgovara takve ružne reči Kulićkama, pa time stišao sukob koji se umalo pretvorio u karambol.

Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen You Tube

Reply
Share this

REALITY & TV