Voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su i kumovi, često se šale pred kamerama, a komentar koji je voditeljka jutros uputila svom kolegi zatekao je i njega.

Hristina Popović bila je gost Jutarnjeg i ispičala je svoju avanturu sa Severnom pola.

“Navukla sam se zime. Izgledam kao Majkl Džekson u poslednjoj fazi”, našalila se Hristina, koja je u studio ušla sa sve opremom.

“Spavali smo u šatorima. Sve uspit učiš, pa ta njihova kuhinja sa benzinom, i onda ako se dobro ne organizuješ, ne ustaneš na vreme i ne prokuvaš tih četiri litre snega, onda si ga ti nadrljao, jer niko ti neće dati svoju vodu”, ispričala je glumica, a onda je Jovana iznenadila svojim pitanjem.

“Ovde je tako Hristina, daj tu jaknu smrzoh se, jako mi je hladno. Srđan je sada u tim godinama, pa mu je jako vruće, a ja se smrzavam”, rekla je ona, na šta su se svi nasmejali, a Predojević se malo zbunio i “prevrnuo” očima.

Kurir.rs/Foto Printscreen/Prva TV

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PEGICE I ŠIROK OSMEH: Jovana Joksimović zablistala u Jutarnjem programu i pokazala i lice bez šminke u cik zore!

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kristina Kockar vratila se u rijaliti šou nakon što je provela dan kod psihijatra, zbog lošeg stanja u kojem je bila. Naime, ona je doživela nervni slom, te joj je ukazana...