Nataša Moskva i Lazar Jeremić imali su brutalan sukob, a sve vreme ih je pratilo obezbeđenje. Bivši ljubavnici su u sve gorim odnosima, pa se neprestano svađaju.

Lazar je tokom noći želeo da potpuno prekine svaki kontakt sa svojom bivšom devojkom i oduzme joj ćebe kojim su se zajedno pokrivali. Moskva mu nije dozvolila da uspe u svojoj nameri, pa je ušla u verbalni sukob sa Jeremićem. U jednom trenutku je čak i završila na podu kada su otimali jedno drugom iz ruku ćebe.

“Otrovaću te na spavanju, roknuću te kada te ne bude gledalo obezbeđenje. Imaćeš velike probleme ako mi se još jednom obratiš, nemoj se zaje.avati sa mojim živcima. Pacovu, ružni, raspali, ne je.em te 2 posto, pogledaj se na šta ličiš, nema 3 kila u tebi. Napolju ti se verenica je.e za pare, a ti glumiš frajera. Gurao me je i pala sam između kreveta zbog njega”, pričala je Moskva, a Lazar se nadovezao:

“Nisam verovao nikome kada su mi pričali o tebi, a sve je istina. Boli te što sam otvorio oči, a pala si sama.”

Kurir.rs, Foto: Printscreen/DMotion

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Srpska folk pevačica Indira Aradinović Indi je odlučila da počasti muške poštovaoce njene muzike i karijere. Ona se zarad toga, a u duhu nadolazećih prznika fotografisala pored novogodišnje jelke. Međutim, pažnju muškaraca ipak je...