Proziva Ljubu da smrdi!

Rat koji su Ljuba Pantović i Jelena Krunić započele u realityju "Parovi" se nastavlja, pa je nekdašnja igračica objavila prilično žestok status koji je posvetila bivšoj drugarici.

Krunićeva je u jednom od statusa iznela tvrdnje da je trudnoća Aleksandre Subotić bila dogovorena sa producentima realityja, a zbog Ljubinih priča o njenom dečku Danielu Dakiju Saviću je rešila da se posebno obrati Ljubi.

Sem ružnih reči ona je Pantovićevoj zapretila i tužbom ako nastavi da pominje njenog izabranika.

- A kvazi majci što ko ćerka smrdi na znojčinu onu mušku pa sam bacila kombinezon posle nje kad sam izašla jer je smrdeo na 5 oznojenih muškaraca bi se zahvalila na tome što me verno prati, POSTALA JE MOJ VERNI FAN, svaki lajv, status, sve i iznosi laži aj o meni, nego i mom budućem muzu, pa samo da ti predložim DOKONA SAHRANJENA LJUBO koja pokušavaš preko mojih leđa do malo marketinga, prvo operisi sa ćerkom lojne žlezde od silnih para koje "zarađujes" u Geteburgu, a na insta ni engleski ne znaš ni 5 posto da pišeš, kamoli da zamislim kako govoriš, i da zadnji put UZIMAS DAKIJA U USTA JER ĆEŠ MESTO NJEGA DOBITI KUR*INU OD 35CM TUŽBE lažnog optuživanja švedskog državljanina. Do tad nastavi sa svojim lajvovima, kur*ima i lažima jer ti se narod SMEJE I MISLI DA SI OZBILJNO LAJSNULA, a ja sam te upozorila. Razguli - poručila je Jelena.

Ljuba je najavila novi lajv za ovu nedelju, tako da nema sumnje da će se tom prilikom obratiti i Jeleni.