Sajsi je otkrila da je čak nekoliko puta bila verena.

“Ja sam bila verena nekoliko puta, tako da ne preporučujem mom dečku da to sada uradi. Veridbe sam raskidala. Nije da nemam sreće u ljubavi, mislim da je to velika sreća zapravo”, rekla je ona.

Sajsi ističe da za Dan zaljubljenih sprema spektakularan nastup, a evo po čemu će biti originalna.

“Gostima ću poručiti da vole mene najviše, salim se. Pazite ta kao neka poruka “ljubav, volite se i slično” je dosadna. Moram da smislim nešto drugačije. Moraju pre svega da razumeju da će dolaskom na nastup imati jedan nesvakidašnji događaj”, iskrena je reperka.

Ona ističe da se o njoj često pojavljuju razne predrasude.

“Obično su vezane za to da li ja pišem rime ili ne. Pošto očigledno ne poznaju dovoljno moj rad, pa misle da potenciram samo izgled i tako to”, izjavila je Ivana Rašić kako glasi njeno pravo ime.

I dok u javnosti postoje određeno mišljenje o njenim pesmama, ona otvoreno odgovara na kritike da su joj pesme “glupe”.

“Moje rime su, neskromno rečeno, vrlo inteligentne, ne dozvoljavam da išta glupo izađe u javnost. Ljudi koji kažu da su moje rime glupe imaju tu predrasudu i nisu oni glupi, samo ne znaju da poslušaju i čuju pesmu. Ali, to je okej, nije to za svakoga”, kaže Sajsi.

Kako je trenutno aktuelna “Beovizija”, ona kaže da se nije prijavila jer nije ni znala za prijave.

“Otišla bih na “Beoviziju”. Ne pratim kada se prijavljuje. Očekuju da me zvanično pozovu i zamole da napišem pesmu”, završava ona.

(Kurir.rs/Blic, Lj.T.)

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

PRVA SEZONA Izgubljeni tinejdžeri obožavat će ovu seriju, kao i buntovnici, a starije generacije s užitkom će ispod krvavog putovanja otkrivati iskrenu romantičnu ljubav The End of the F***ing World Ocjena: 4/5 James za sebe...