Miljana Kulić je do pre izvesnog vremena prozivala Ivana Marinkovića, a sada bi da se pomiri.

Želi pomirenje!

Reality zvezda Miljana Kulić je prethodnih meseci žestoko prozivala bivšeg dečka Ivana Marinkovića, ali je sada promenila priču.

Naime, kako kaže, promenila je stav i sada razmišlja o tome da se pomiri sa njim.

– Svaku noć sanjam Ivana! Sanjala sam kako je došao u Niš da vidi mene i Željka. Pojavio se na bazenu na kom sam bila sa mamom i tatom. Rekla sam mu: “Vodim te kući, tamo nam je dete!”. On je, međutim, usput svraćao u svaki drakstor da popije rakiju, pa smo se posvađali. Napala sam ga što je pijan i što je uništio jetru. Probudila sam se sva u znoju, a kada sam ponovo zaspala nastavila sam da ga sanjam – rekla je Miljana u lajv uključenju na Instagram-u, a zatim je dodala:

– Ako me Ivan pozove kada izađe iz “Parova”, naći ću se sa njim da porazgovaramo. Dozvoliću mu da viđa Željka. Volela bih da mu pomognem da prestane da pije i da sredi svoj život. Znam da sam govorila da je klošar, ali ja sam to izgovarala u besu. Ne mislim tako. Da je klošar, ne bih bila sa njim u vezi. Ne gledam “Parove” jer ga tamo tuku. Mnogo sam tužna što ga maltretiraju. Teško mi je kada mislim na njega, odmah se uznemirim – rekla je Emina.

Reply
Share this

REALITY & TV