Miki Đuričić i Ljuba Pantović razgovarali su o burnom ljubavnom životu Dragane Mitar u rijalitiju “Zadruga 2”. Svaki dan se sazna za još nekog muškarca sa kojim se nekadašnja Modelsica, pa postaje teško uću u trag svim njenim avanturama, pored postojećeg supruga Siniše Dragutinovića.

“Ženo, ovaj je nebitan (Pavle)! vidiš da je taj “torta” bitan (Dragana je dobila tortu za rođendan od nepoznatog pošiljaoca). Ima i četvrti. Ja znam za još dvojicu. Muž i još dvojica. Ima “torta” i ima još jedan”, rekao je Miki u poverenju Pantovićevoj.

“Ali Miki, ti svi muškarci sede zajedno! Je.u svi jedni drugima žene bre! Te žene ka.aju te muškarce! O ćemu se ovde radi?”, čudila se Ljuba, čiji je moral odavno poznat učesnicima “Zadruge”.

“O svingeraju! Džukela bre ajde. Sponzoruša klasična. Pri tom, nije nikakva pi.ka. Ni dup.ta. Si.e lažne. Faca “doži juče”, objasnio je Đuričić Ljubi.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kontraverzna starleta Soraja Vučelić, uglavnom privlači pažnju svojim provokativnim slikama i stajlinzima koje kači na svoj “Instagram”. Bivša rijaliti zvezda je kroz poslednjih nekoliko godina, imala razne uspone i padove u karijeri a sad...