"Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO)

Kejtlin Džener progovorila je o lošem odnosu sa dojučerašnjom porodicom, rijaliti "klanom" Kardašijan, naročito Kim Kardašijan.

Kejtlin je, dok se još uvek zvala Brus, sa Kris Džener dobila dvoje dece, a onda je pre dve i po godine objavila da menja pol.

"Ovo su bile dve najteže, ali i najautentičnije godine u mom životu. Ponosna sam na Brusa, sviđao mi se, ali dok sam bila Brus, nisam bila – ja," rekla je Kejtlin, koja je napisala knjigu "Tajne mog života".

"Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO) "Više ne razgovaramo" (VIDEO)

Kardašijanke, očekivano, nisu dobro reagovale…

[embed]http://youtu.be/_s5KLk_PH64[/embed]

Izvor: YouTube

"Moje ćerke Kendal i Kajli su tu za mene, ali sa Kardašijanovima se ne čujem. Srećom, imam puno dece pa imam i sistem podrške," rekla je Kejtlin, koja je pre ulaska u "klan" imala četvoro dece iz prethodnih veza.

"Kris se naljutila, i nismo se čule otkad se knjiga pojavila. I u našem rijalitiju ste videli da je to skup veoma jakih žena, ja sam živela sa njima u kući i morala da ćutim. Sa Kim se nisam čula sigurno šest do devet meseci," rekla je Kejtlin.

[embed]http://youtu.be/iqE7SEVK5Ao[/embed]

Izvor: YouTube