Igračica Jelena Krunić prilikom ulaska u rijaliti “Farma” odmah se susrela sa negativnim komentarima zbog izgleda, budući da na svom telu ima brojne tetovaže na najrazličitijim mestima, ali i silikone u usnama i grudima.

Nakon „Farme“ ona se oprobala u još nekoliko rijaliti programa u Srbiji. Najveću pažnju privukla je drugačijim, kod nas čak i neprihvatljivim izgledom, ali i ne tako zavidnim ponašanjem. Jelena je jako temperamentna i poznata je kao takmičar bez dlake na jeziku.

Објава коју дели THE ONE (@jelena_krunic) дана 19. Дец 2017. у 11:45 PST

Posle učestvovanja u „Farmi“ i „Parovima“ odlučila je da snima klipove na Jutjubu i pridobila veliki broj ljudi, koji svakodnevno prate njen kanal. I taman kada smo mislili da je više nećemo gledati na malim ekranima ona je ušla u Zadrugu gde je za samo nekoliko dana napravila nekoliko većih skandala.

Međutim, go-go igračica, rodom iz Čačka, pre nekoliko godina izgledala je potpuno drugačije. Ove fotografije nastale su 2011. godine, a složićete se da poznata klaberka uopšte ne liči na sebe.

Autor: Nadlanu.com/N.P.

Foto: jelena_krunic/Instagram/Jelena Krunić/Facebook

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

PRVA SEZONA Izgubljeni tinejdžeri obožavat će ovu seriju, kao i buntovnici, a starije generacije s užitkom će ispod krvavog putovanja otkrivati iskrenu romantičnu ljubav The End of the F***ing World Ocjena: 4/5 James za sebe...