Ana Sević čeka da se sudski razvede od još uvek zakonitog supruga Darka Lazića kako bi se ponovo udala za sadašnjeg dečka Danijela Nedeljkovića.

Pevačica i voditeljka “Grandovog” takmičenja “Neki novi klinci” od suda čeka papire za konačno sporazumno okončanje braka s folkerom, a do tada pravi planove za budućnost.

– Otkako se Ana upustila u vezu s Danijelom, postala je druga osoba. Mnogo je srećnija i zadovoljnija nego što je bila s Darkom, što se vidi i po njenom raspoloženju. Konačno je upoznala pravu ljubav. Najviše je oduševljava to što je Danijel prihvatio njenu i Lazićevu ćerku Lorenu i što je dobronameran prema njoj. Pošto se on bavi privatnim biznisom, Sevićeva redovno putuje s njim i pravi mu društvo, a čuli smo i da su je njegovi roditelji savršeno prihvatili – kaže naš izvor.

Ana ne želi da započne zajednički život s dečkom sve dok se ne razvede od Darka, s kojim je koliko-toliko ostala u korektnim odnosima.

– Iako voditeljka više od godinu dana nema ništa s Lazićem, ona ne želi da živi u novoj zajednici dok se sudski ne razvede, a do tada uživa u vezi – zaključuje naš sagovornik.

Kurir.rs, M. Dejanović/ Foto: Instagram

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kontraverzna starleta Soraja Vučelić, uglavnom privlači pažnju svojim provokativnim slikama i stajlinzima koje kači na svoj “Instagram”. Bivša rijaliti zvezda je kroz poslednjih nekoliko godina, imala razne uspone i padove u karijeri a sad...