Bivši učesnik realityja “Zadruga” je izneo tvrdnje da je Goca Džehverović u šemi sa ocem Anđela Rankovića.

Izneo je šokantne tvrdnje!

Raskid ljubavne veze Teodore Džehverović i Anđela Rankovića pokrenuo je mnoge spekulacije, a potpuni haos i javno prepucavanje je krenulo tek kada je maneken izneo optužbe da je za sve kriva pevačicina majka Goca Džehverović.

Njegova izjava je pokrenula lavinu raznih komentara, pa je u jednom momentu čak izneo tvrdnje da je haos nastao kada je saznao da se Goca u tajnosti viđala sa njegovim ocem, sa kojim on nije u kontaktu već godinama.

– Dosta sam ćutao i štitio, ovo više neću da trpim. Jedini krivac za raskid Teodorine i moje veze je njena majka Gordana Džehverović koja je uspela u svojoj nameri. Glavni razlog je njeno tajno viđanje sa mojim ocem – napisao je Ranković tada.

Povodom čitave situacije se sada oglasio i bivši Zadrugar Lepi Mića, koji je otišao korak dalje i izneo informaciju da je Goca zapravo u šemi sa Anđelovim ocem.

– Svađa golupčića, svađa familija… Jednostavno, tu postoje problemi koji su nepremostivi. To je verbalni rat i sukob dve porodice koji, jednostavno, ne može da stane. Oni nisu ista priča, Rankovićevi ne mogu da se pomire sa tim da je Anđelo sa Teodorom, a Teodorini ne mogu više da trpe ta poniženja, to što ovi neće ni da se upoznaju sa njom niti da porazgovaraju. Nije problem ljubav Teodore i Anđela, već dve porodice i ogroman rascep, jaz mišljenja, jaz pogleda. Nema tu sreće. Postoji druga priča koja je jako bitna. Anđelo i Teodora nikada neće biti više rastavljeni, oni će ostati zajedno do kraja života… Oni će od sada biti brat i sestra zato što imam informaciju, a to se već i zna, da su u šemi Anđelov otac i Gordana Džehverović – rekao je Mića za Pink.rs.

On je zatim dodao da će Teodora i Anđelo sada zbog čitave situacije postati brat i sestra.

– Pa, i Anđelo je sam to sinoć otkrio: „Sad ću ja da kažem, nemoj da ja progovorim… Problem je što se ona viđa s mojim ocem”. Šta se ona viđa sa njim? Šta, šta? Ja sam čovek sa iskustvom i dobro kapiram stvari. Anđelo ne živi sa ocem, on živi sa majkom. Goca, ako je htela da zaštiti Teodoru i da popriča, prava je adresa Anđelova majka, ujak, a ne njegov otac. Ne žive zajedno, nisu u kontaktu. Nek ne brinu fanovi Teodore i Anđela – oni će napokon biti zajedno, vezani jače nego ikada. Biće brat i sestra zbog veze gospođe Džehverović i Anđelovog oca, fanovi će im biti napokon zadovoljni. Njihova ljubavna romansa je mnogo jača od ove priče koju su Teodora i Anđelo imali i konačno je donela mir u kuću. Mada, mislim da će Anđelov ujak i majka biti protiv i protiv ovoga – zaključio je Anđelo.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

KRAJ OBITELJSKE DRAME Nakon tri godine razdvojenosti, Nina Morić je odlučila pružiti ruku prijateljstva bivšem dečku Coroni Hrvatska manekenka Nina Morić (41) za talijanski časopis Chi progovorila je o bivšem dečku Fabriziju...