Produkcija TV Pink među prvima je kontaktirala s popularnim muzičarem pred novu sezonu rijalitija, ali on nije želeo čak ni da pregovara o uslovima svog učešća u ovom projektu.

Dalibor Andonov Gru, koji je u ponedeljak poginuo vozeći kajt na Dunavu u Zemunu, ovog leta dobio je ponudu da bude učesnik „Zadruge 3“.

S reperom je, kako Kurir saznaje, produkcija ružičaste imperije kontaktirala među prvim kandidatima pred novu sezonu, ali se on ljubazno zahvalio na ponudi i odbio učešće.

Voleo izazove

– Gru je voleo izazove i adrenalin i bilo mu je drago što ga je produkcija televizije Pink pozvala da bude deo njihovog najvažnijeg projekta, ali on sebe nije video u tom formatu. Porazgovarao je sa organizatorima i rekao im da nije zainteresovan za to jer želi da bude sa sinovima i suprugom Danicom. Odmah je stavio do znanja da ne želi čak ni o uslovima da pregovara i organizatori su to ispoštovali. Porodica mu je bila na prvom mestu i ni po koju cenu nije želeo da mesecima bude razdvojen od njih – priča naš izvor blizak pokojnom reperu, koji je poginuo samo tri dana nakon što je „Zadruga“ počela.

Prema rečima Gruovog prijatelja, on je poslednjih godina imao nekoliko poziva za učešće u rijalitijima, ali ga to nije interesovalo:

– Da je ušao u taj rijaliti, kobnog dana sigurno ne bi vozio kajt u Zemunu. Međutim, njegova tadašnja odluka bila je na mestu, jer niko nije ni mogao da zna šta može da se desi. Posle sahrane smo pričali o tome da bi bilo dobro da je pristao da uđe u rijaliti, ali on je poslednjih godina odbijao pozive pošto sebe nije video kao neko ko može da bude deo te ekipe.

Gru je, podsetimo, bio učesnik rijalitija „VIP Veliki brat“ i često je u intervjuima govorio o razlozima zašto sebe više ne vidi u takvim programima.

Potvrda

– Ne bih ušao opet u rijaliti, iako sam pre mesec dana dobio poziv. Jednom sam probao, video kako to izgleda, i to je dovoljno. Jedina stvar koja bi me motivisala da uđem jeste ogroman novac, ali s obzirom na to kako rijaliti danas izgleda, taj ogroman novac ne postoji – istakao je Gru svojevremeno.

Pokušali smo da ovim povodom dobijemo komentar i od televizije Pink, ali oni nisu odgovarali na naše pozive”

(Kurir.rs / Ljiljana Stanišić / Foto:Damir Dervišagić)

Reply
Share this

REALITY & TV