Pevačica Milena Ćeranić i reper Vuk Mob su stavili tačku na svoju ljubavnu vezu.

Došlo je do raskida!

Folk pevačica Milena Ćeranić i reper Vuk Mob su pre nekoliko nedelja iznenadili domaću javnost kada su otkrili da su u ljubavnoj vezi, ali njihova romansa nije potrajala.

Naime, zbog neslaganja u karakteru Milena i Vuk su stavili tačku na svoju vezu.

– Milena i Vuk su delovali kao skladan par, nisu se ni svađali, čak su i u javnosti priznali da su u ljubavi. Međutim, pred Novu godinu krenulo je cimanje. Vuk je počeo sve ređe da se javlja, a ona je, kao i svaka devojka, želela da se svakodnevno bar čuju ako ne i vide. Ispalo je da njega sve to smara da bi joj na kraju iskreno rekao da je najbolje da se više ne viđaju, ali da svakako ostanu u dobrim odnosima jer su kolege – rekao je izvor blizak nekadašnjem paru za nedeljnik “Svet”.

Vuk je potvrdio da je veza sa Milenom završena.

– Tačno je da smo završili, ali ostaćemo prijatelji. Milena i ja se ne poklapamo, ona je mnogo posesivna, a ja nemam živaca za to. S Milenom je završena priča – rekao je Vuk Mob.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kontraverzna starleta Soraja Vučelić, uglavnom privlači pažnju svojim provokativnim slikama i stajlinzima koje kači na svoj “Instagram”. Bivša rijaliti zvezda je kroz poslednjih nekoliko godina, imala razne uspone i padove u karijeri a sad...