Darko Lazić prebrodio je težak životni period. Pevač se oporavlja od stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo krajem oktobra prošle godine, a pored prijatelja i porodice, brojne kolege svakodnevno mu šalju reči podrške u nadi da će se sve rešiti brzo i kako treba.

Tako mu je i MC Stojan posvetio jednu od objava na društvenoj mreži Instagram, a samo je pitanje vremena kada će dirljiva poruka stići do Darka.

“Čovek koji ne pravi greške obično ne radi ništa. Ti si uradio mnogo toga i treba da budeš ponosan na sebe! Imas jedno dete, drugo je na putu, imaš dosta hitova iza sebe koji će se još dugo pevati, imaš priliku da napraviš još bolje pesme i da radiš ono što najviše voliš, da pevaš. Iskoristi šansu koji ti je Bog dao na pravi način. Voli te drug”, poručio m uje on, pa rasplakao brojne fanove.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kontraverzna starleta Soraja Vučelić, uglavnom privlači pažnju svojim provokativnim slikama i stajlinzima koje kači na svoj “Instagram”. Bivša rijaliti zvezda je kroz poslednjih nekoliko godina, imala razne uspone i padove u karijeri a sad...