Anabela Atijas obratila se pratiocima na društvenim mrežama posle dve godine ćutanja o tome i objasnila šta se zaista desilo posle Luninog učešća u rijalitiju.

Pevačica je istakla da Luna nikada ništa nije poklonila njoj, kao ni njenom bivšem suprugu.

“Imam užasnu potrebu da po prvi put posle dve godine koliko sam bila u ulozi majke učesnice rijalitija, demantujem bilo kakve navode tetke, strina, strica, brata i tako dalje, da je Luna išta poklonila mom bivšem suprugu ili meni. Andrej je uredno kupio i platio svoj auto, a ja nikada u životu nisam dobila, čak sam i dala. I to sam baš dala! Tu istinu Luna zna odlično. Što se mene tiče, meni je dovoljno, ali ne bih grešila dušu o neke ljude koji su samo pomagali, nikada, ali nikada uzimali. Unapred se izvinjavam svima koji se ožaloste kao što sam ja žalosna slušajući već dve i po godine kako sam nekom nešto uzela”, poručila je pevačica uz emotikon u obliku srca.

“Iz straha pred ljudima ne smeš govoriti istinu, iz straha prema savešću – moraš!”, dodala je Anabela.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Damir Dervišagić

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Film su premijerno prikazali ljetos na Filmskom festivalu u Puli gdje je pokupio negativne kritike, a ni serija nije ništa bolje prošla kod gledatelja. Nanizalo se loših komentara na društvenim mrežama… Sinoć je HRT pustio...