Na gala promociji u Zagrebu, promovisala izlazak dvd blue ray izdanja i dvostrukog CD-a sa koncerta u “Lisinskom”.

Regionalna pop diva Neda Ukraden predstavila je DVD blue ray izdanje i dvostruki CD sa koncerta u “Vatroslavu Lisinskom” u Zagrebu u okviru turneje “Mojih prvih 50”.

Ovom događaju prisustvovali su Nedini prijatelji iz Zagreba, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, ali i Nedini najdraži – ćerka Jelena i zet Peca. Među prvima su se javnosti obratili direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac i direktorka CMC Nikolina Mazalin izjavili su ovom prilikom “Ako je Mišo Kovač bio kralj diskografije u zabavnoj muzici onda je kraljica bila i ostala Neda Ukraden”.

Događaj je upriličen u elitnom zagrebačkom hotelu, a u nekom trenutku Neda je sve prisutne obradovala i pesmom. Prenosimo vam delić atmosfere.

A kako se dobar glas daleko čuje, Neda uveliko radi na pripremama za odlazak na European Music Fest u Las Vegasu iduće godine u maju gde će kao ambasador muzike sa BAlkana prestaviti ovaj deo sveta u 60 minuta na sceni. Da podsetimo, na istoj sceni nastupaju i Enrike Iglesias, Patricia Kass i brojni drugi.

(Promo – tekst / Foto:Privatna Arhiva)

Reply
Share this

REALITY & TV