Svetlana Ceca Ražnatović trenutno je na odmoru, nakon serije koncerata koje je imala u prethodnom periodu, a rešila je da progovori o stvarima koje ne iznosi često u javnost.

Vlasnica velikog broja hitova otkrila je na koji način se nosi sa svojim manama, koje ne krije da ima.

“Da biste se dobro osećali, preduslov je da volite sebe sa svim manama i vrlinama. Za početak, morate ih biti svesni kako biste vrline usavršavali, a mene korigovali. U svemu što radite pokušajte da budete najbolja verzija sebe, okružite se ljudima koje volite i potrudite se da prema njima budete dobri i pažljivi”, rekla je pevačica, pa istakla da je sujeverje ne odlikuje.

“Uopšte nisam sujeverna. Na kraju krajeva, neko ko je u veri, a ja to jesam, ne razmišlja na taj način. To bi bio čist paganizam”, objasnila je Ražnatovićeva.

Cecu jako raduje što se Marina Tucaković, njena dugogodišnja saradnica, nedavno vratila svojoj profesiji.

“Bogu hvala da je tako. Dogovorile smo se da se nađemo posle praznika i razmotrimo situaciju, gde smo i u kom pravcu”, rekla je ona.

Kurir.rs/Hello, Foto: Dragana Udovičić

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kontraverzna starleta Soraja Vučelić, uglavnom privlači pažnju svojim provokativnim slikama i stajlinzima koje kači na svoj “Instagram”. Bivša rijaliti zvezda je kroz poslednjih nekoliko godina, imala razne uspone i padove u karijeri a sad...