Britanski tabloidi raspisali su se o incidentu na Hideout festivalu na Zrću, prenoseći snimke britanskog gosta koji je na Twitteru objavio o sukob redara i gostiju snimljen mobilnim telefonom.

Tokom žurke nakon koncerta na popularnom festivalu elektronske muzike u Novalji na Pagu posetioci su, očiglenod zagrejani alkoholom, počeli da bacaju predmete prema izbacivačima. Ovi su odmah, i prilično brutalno, odgovorili.

Nekoliko njih izašlo je iz kluba s palicama i počelo da bije sve koji su se našli pred vratima, a neke su ganjali čak do obale, piše tabloid “Daily Mail”.

Hideout festival je izrazito popularan među Britancima koji čine velik deo publike, no nije poznato da li su britanski državljani upleteni u ovaj konkretan incident, prenosi “Jutranji list”.

Dva videa o ovoj tuči objavio je na Twitteru Britanac Jamie Robb, koji je napisao da je “dobro videti da se ljudi suprotstavljaju nasilju i batinama”. Scene je opisao kao “Treći svetski rat”, a koji je počeo kada su izbacivači jednu osobu odveli “iza scene” i onde se obračunali.

“Svi su se zauzeli za momka kojeg su pretukli izbacivači dok su ga vukli iza scene gde nitko ne može da vidi šta mu rade”, napisao je.

Ovo je, naravno, engleska vezija događaja na plaži koja je poznata po tome da tamo svake godine kako to kažu meštani, mladi britanski turisti divljaju.

Reply
Share this

REALITY & TV