Po odluci Kriznog štaba od ponedeljka je dozvoljen rad ugostiteljskih objekata na otvorenom, a od juče rade i tržni centri.

Rešili smo da proverimo kod jednog pravog preduzetnika i domaćina da li je spreman za fazu popuštanja mera, kada će i svadbe moći da se organizuju, ali na jedan neobičan i neverovatan način.

Posetili smo Eru Ojdanića u Meljaku da čujemo šta on ima da kaže na tu temu.

-Iskorističu prvo priliku da pozdravim redakciju Kurira, drago mi je i hvala što ste došli. Krajnje je vreme da se pogleda i na ugostitelje i na pevače, svirače. Da konačno počnemo da radimo i da zarašujemo. Evo vidite ovu salu, prazna je. Prosle godine smo imali zakazane termine i ništa, sve su otkazali. Posebno želim da istaknem Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika koji se bori da ugostitelji mogu da rade. Sve dažbine, poreze na imovinu, doprinose, sve to je moralo da se plati i redovno plačamo, ali odakle? Para više nema, ako je bila crkavica potrošila se na život. Moramo da počnemo da radimo. Poslednje veselje koje sam imao u mojoj sali je bilo 8. marta prošle godine. Ja poštujem sve odluke kriznog štaba, ali nadam se da ćemo posle ovih mera moći da krenemo neki normalnijim tokom. Moramo, moramo, moramo da krenemo da radimo inače nam nema spasa. Privreda je otišla u haos- rekao je Era.

Ovo je bio apel ugostitelja i pevača Ere Ojdanića koji smatra da moramo što pre da počnemo sa radom, makar nas i pleksiglas delio.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV