Luna Đogani je na ulasku u rijaliti “Zadruga“, iz kojeg je izašla kao drugoplasirana, izjavila da nema nameru da se u rijalitiju zaljubljuje jer je gledaju mama i tata. Ubrzo nakon toga pogazila je svoju reč i započela romansu sa Slobom Radanovićem, oženjenim pevačem. Veza je bila burna i bilo je dosta svađa i skandala, pogotovo kada im se u Beloj kući pridružila pevačeva žena, Kristina Kija Kockar, koja je rijaliti napustila kao prvoplasirana.

Tokom svog boravka u rijalitiju je govorila i o nekim bivšim ljubavima, ni ne sluteći da će i ljubav sa pevačem uskoro biti bivša.

Otkako se rijaliti završio, Luna ne prestaje da bude akter skandala, a da bi se sklonila od svega otputovala je sa prijateljem na letovanje u Dubai.

Ona redovno svoje pratioce putem društvenih mreža obaveštava o svojim aktivnostima, i po svemu sudeći, uživa i živi punim plućima.

Posle kraha velike ljubavi, po njenom osmehu se ne može naslutiti da pati, a osvanula je i fotografija u iz Dubaija na kojoj je u zagrljaju sa momkom za kojeg je tvrdila da joj je prijatelj.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen/Instagram

Reply
Share this

REALITY & TV