Dalila i Dejan Dragojević prošlog leta pohvalili su se novim domom koji su sagradili u selu Šepak u Bosni i Hercegovini. Plac im je poklonio Dalilin otac Huso iako, kako se navodi, zemlja uopšte nije bila u njegovom vlasništvu.

Vesna Rivas je, naime, istakla da se njoj javila žena čiji je brat izbegao iz tog mesta za vreme rata, prenosi Alo pisanje Sveta, te otkrila istinu o placu koji je Huso prisvojio. Ona je tom prilikom izjavila kako smatra da je upravo to razlog zašto je par sagradio montažnu kuću – kako bi kasnije mogli samo da je prelociraju.

“Meni su se javili ljudi čiji je plac. Tokom rata koji je trajao pet godina, mnogi su izbegli iz sela Šepak. Na tom placu je živeo čovek sa ženom i dvoje dece, a meni se javila njegova sestra. Ona sada živi u Nemačkoj, a brat joj je sa porodicom otišao u Ameriku. Kaže ona meni: ‘Lako je da se poklanjaju tuđi placevi, što joj tata nije poklonio svoje? Ona živi na zemlji mojih roditelja, tu je živeo moj brat do rata, a onda je izbegao. On se tu nikada neće vraćati, ali Dalila i Dejan nikada neće ni moći da legalizuju tu kuću, jer je na tuđem placu. Zato i nisu zidali nego su postavili montažnu kuću, da mogu samo da je prebace”, prenela je Vesna pa dodala:

“Napali su Biljanu jer im nije dala sprat kuće, a uzdigli su Dalilinog oca, koji im poklonio tuđe. Što joj tata nije dao njegov plac gde su mu kuća i prodavnica, nego nešto tamo nečije. Ni majstore koji su joj radili kuću nije mogla da ispoštuje. Ni pivo im nije kupila, ni nešto da pojedu. Nije htela da im plati račun kad su naručili neki roštilj, nego im kaže: ‘Pa vi samo jedete”.

Podsetimo, Dalila je već svojevremeno ratovala s Rivasovom oko istog placa. Naime, kada je prokomentarisala jednom prilikom da plac nije njihov, u vilu “Parova” uključio se Dalilin otac sa rečima:

“Plac sam ja kupio 2001. godine. Plac je uredno moj, to može da se proveri. Tu su bile dve kući koje sam ja srušio i ostao je samo plac. Vesna to što priča, priča jer se dogovorila sa Dejanovom majkom”, rekao je tada Huso.

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Reply
Share this

REALITY & TV