Izreku da se narodu ne može ugoditi na svojoj koži osetila je i Sofija Milošević, koju su napali na društvenim mrežama zbog toga što je objavila sliku na kojoj doji sina Alekseja.

Dok ceo svet, a naročito javne ličnosti, propagiraju značaj hranjenja bebe majčinim mlekom, te da se u tome ne treba ustručavati ni kad ste na javnom mestu, i dalje ima onih koji smatraju da je neprikladno to raditi i o tome govoriti javno. Tako je mnogim tviterašima zasmetalo što je Sofija objavila fotografiju na kojoj leži na krevetu i doji sina, a njegovo lice, kao i grudi je sakrila stikerom. Kako kažu, ovo je previše napadno jer je prati veliki broj ljudi.

– Meni je ovo previše za ovoliki broj ljudi – napisala je jedna korisnica, dok su se mnogi drugi kao hijene nadovezali i počeli s hajkom na manekenku ističući da njeno dete nema privatnost.

– A slatko je isprva kada vidiš bebicu kako ručka i onda se setiš da mu staramajka ugrožava privatnost od najmlađih dana i iskorišćava sve nežne i nedužne trenutke za samopromociju i bude ti… Neki su napisali i kako će dečaka u tinejdžerskim godinama ismevati zbog ovakvih postupaka majke.

– Zamislite bullying (nasilje) nad detetom za 15 godina, kad neko nađe ovakve slike po netu, jer je mama mislila da je slatko. Ja ne znam što ovi influenseri ne razmišljaju malo svojom glavom šta rade svojoj deci, pogotovo kasnije u pubertetu – napisao je jedan tviteraš. Drugi smatraju da je Sofija ovo uradila kako vi svi videli da je ona zapravo “posvećena” majka. Ipak, ona se nije oglašavala ovim povodom, iako je, pretpostavlja se, videla komentare na račun propagiranja dojenja.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Instagram

Reply
Share this

REALITY & TV