Fanovi serije “Soprano” koja ove godine proslavlja 20. rođendan, godinama raspravljaju o poslednjoj epizodi – da li je Toni umro na kraju ili ne? Čak je i glumac Džejms Gandolfini bio iznerviran krajem – “prikazali smo tolika ubistva, a onda ovo* Šta je to”. Ipak, na kraju je rekao da je odluka scenarista da ne prikažu “da li je ili nije” bila ispravna.

Sopranovi – serija koju niko nije hteo da snimi!

Ipak, fanovi serije su rešili da veruju da je Toni živ. E, pa sad će konačno dobiti potvrdu. Ili ne.

U poslednjoj sceni Toni je na večeri s porodicom, uveren da ga jure neprijatelji. Stranac ulazi u restoran, čini se da mu se bliži kraj, a onda ekran postane crn… ostaje crn deset sekundi i – KRAJ!

Podsetite se:

Izvor: YouTube/Taehz

Na dvadesetogodišnjicu serije kreator Dejvid Čejs je konačno otkrio istinu, a ona glasi: “Toni je mrtav”.

Sopranovi danas:

KONAČNO: Da li je Toni Soprano ubijen ili ne? KONAČNO: Da li je Toni Soprano ubijen ili ne? KONAČNO: Da li je Toni Soprano ubijen ili ne? KONAČNO: Da li je Toni Soprano ubijen ili ne? KONAČNO: Da li je Toni Soprano ubijen ili ne? KONAČNO: Da li je Toni Soprano ubijen ili ne? KONAČNO: Da li je Toni Soprano ubijen ili ne? KONAČNO: Da li je Toni Soprano ubijen ili ne? KONAČNO: Da li je Toni Soprano ubijen ili ne? KONAČNO: Da li je Toni Soprano ubijen ili ne?

Čejs je otkrio da je planirao scenu Tonijevog kraja dve godine. “Prvobitna ideja je bila vezana za Tonijevu svađu s njujorškim gangsterom Džonijem Sakom. Toni je trebalo da se sastane s njim na Menhetnu, u Linkolnovom tunelu. U tunelu je mrak i trebalo je da se završi tako što jednostavno ne biste videli Tonija da izlazi iz tunela na kraju sastanka, ali nismo to uradili”. Čejs je otkrio da nije želeo običnu scenu u kojoj umire Toni.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kontraverzna starleta Soraja Vučelić, uglavnom privlači pažnju svojim provokativnim slikama i stajlinzima koje kači na svoj “Instagram”. Bivša rijaliti zvezda je kroz poslednjih nekoliko godina, imala razne uspone i padove u karijeri a sad...