Marko Tošić je izabran za novog vođu Bara. Kao i svakog puta do sada jedva je izabran novi vođa, a ovoga puta izabran je, skoro pa jednoglasno, Marko, ali iz drugog pokušaja.

U vezi sa tim, Sanja Jakšić bila mu je konkurencija. Upavo za nju Marko smatra da će mu podmetati nogu u nameri da bude dobar šef.

– Da se razumemo, hoću da znate da smo ovde svi jednaki. I da ćemo tako i dariti – rekao je Marko Tošić barovcima na sastanku u stanu.

A onda je ispred kamera dodao da misli da će mu Sanja Jakšić podmetati nogu.

– Mislim da če mi Sanja podmetati nogu – kratko je rekao Marko.

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Pozivamo sve da svrate i borave u “Baru” i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive – da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV