Nova sezona popularne serije “Vojna akademija” doneće pregršt noviteta – gledaćemo likove iz prethodnih sezona, sijaset zanimljivih likova koje smo upoznali u prošloj, ali i neka potpuno nova lica.

Među njima su zvezda “Senki nad Balkanom” Marija Bergam, kao i Viktor Savić, a spominje se čak i “Roksandin” muž…

Miloš Teodosić dobio ulogu “preko kreveta”

Dodajmo ovim imenima Slavena Došla kojeg smo upoznali u prošloj sezoni, i “veterane” Perića, Ivana Mihailovića… uspeh nove sezone je sigurna stvar.

Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"? Menjam "Vojnu akademiju" za "Senke nad Balkanom"?

Ime koje se neće naći na spisku je ime glumice Sofije Rajović. Zašto?

Zato što su mislili da je vreme da mlađe kolege preuzmu naše uloge i da je to normalan tok priče“, rekla je Sofija MONDU i dodala da joj je drago što mlade kolege dobijaju šansu da rade na ovako dobroj seriji.

“Drago mi je što mogu da pokažu šta znaju, a isto tako mi je žao što više neću igrati u seriji jer će mi nedostajati druženje s ekipom”, dodala je ona i na naše pitanje kako će biti objašnjen njen odlazak iz serije rekla “to moramo svi da odgledamo zajedno” kad krene nova sezona.

Nova sezona Vojne akademije će biti bez Sofije, a da li ćemo je gledati u novoj sezoni neke druge serije poput “Senki nad Balkanom” ili “Nemanjića”?

Koja od ovih serija je vama najbolja?

Senke nad Balkanom 89% 17 Vojna akademija 11% 2 Nemanjići 0% 0

Koja od ovih serija je vama najbolja?

Senke nad Balkanom Vojna akademija Nemanjići ** Odgovor na pitanje je obavezan

“Nadam se da me tipuju za neku od uloga i da će uslediti neki poziv. Sviđaju mi se obe serije jer svaka od njih ima svoju specifičnost i jako su dobre”.

Podsetite se i glumice koja je obeležila seriju “Senke nad Balkanom”, a koju ćemo gledati uskoro u “Vojnoj akademiji”.

Izvor: MONDO

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kristina Kockar vratila se u rijaliti šou nakon što je provela dan kod psihijatra, zbog lošeg stanja u kojem je bila. Naime, ona je doživela nervni slom, te joj je ukazana...