Osman Karić ne propušta priliku da na svom Instagram nalogu iznese svoje mišljenje o rijalitiju “Zadruga”. Njegova današnja objava privukla je veliku pažnju.

Naime, Osman je podelio sliku iz rijalitija na kojoj se vidi kako Vladimir Tomović posmatra njegovog sina Stefana i Jovanu Ljubisavljević koji se ljube. Osman je uz fotografiju napisao:

– Štrumfovi, smrsiću vam konce – a preko tela Vladimira Tomovića napisao je “Gargamel”, što aludira da će Tomović pomrsiti konce njegovom sinu i Jovani.

Podsetimo, netrpeljivost na relaciji Karić – Tomović datira još od prošle sezone pomenutog rijalitija. Naime kada je Vladimir Tomović diskvalifikon zbog fizičkog nasrtaja na Mensura Ajdarpašića, Stefan Karić koji je do tog trenutka bio Tomovićev najbolji prijatelj, počeo je da se druži sa Mensurom. Po Stefanovom izlasku iz “Zadruge”, Tomović i on nisu bili u dobrim odnosima, a čim je ušao u rijaliti, Karić je smuvao Tomovićevu simpatiju, misicu Jovanu Ljubisavljević. Mensur, sa druge strane često posećuje Osmana, pa ne čudi da što je Osman isprozivao Tomovića.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV