Kada je film toliko loš, koliko je u stvari grozan film ’50 nijansi slobodniji’, samo je pitanje vremena kada će ga se dohvatiti stranica ScreenJunkies i njihov kanal Honest Trailers

Posljednji uradak u franšizi ’50 nijansi sive’ uspio je publiku razočarati na isti način kao i prvi film, pa ima ocjenu od 4,1 na stranici IMDB. Kritiku je ovaj tragično loš uradak oduševio, pa je zaradio čak TRI posto više od prethodnog filma u serijalu. Tako ’50 nijansi slobodniji’ sada ima trinaest posto na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

– ‘Pedeset nijansi slobodniji’ dovodi uzbuđujuću trilogiju k nespretnom završetku, pa smo tako dobili filmsku franšizu koja nam je dala iznimno nezadovoljavajuć ménage à trois – je konsenzus kritičara o filmu.

A kada je film toliko loš, samo je pitanje vremena kada će ga se dohvatiti stranica ScreenJunkies i njihov kanal Honest Trailers. Taj kanal snima lažne foršpane za filmove, u kojima posve iskreno pričaju o tome koliko je koji film loš ili dobar. A kako se čini, nisu mogli naći dovoljno jake riječi kako bi nam predočili koliko je ’50 nijansi slobodniji’ u stvari loš.

Pogledajte video

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Na žalost, kako je posljednji nastavak na komično malenom proračunu od 55 milijuna dolara utržio čak 368,3 milijuna, samo je pitanje vremena kada će neki producent poželjeti snimanje još jednog filma.

Tema: FILM

Reply
Share this

REALITY & TV