Youtuber Bogdan Ilić (24), poznatiji kao Baka Prase, s pratiteljima je podijelio priču koja mu se dogodila kada je postao prvi Youtuber po broju pratitelja na Balkanu.

POGLEDAJTE VIDEO: Želio je iskoristiti priliku dok je tenisač Novak Đoković (33) bio u Srbiji kako bi se fotografirao s njim. Zaključio je kako će teško doći do njega pa je poslao poruku njegovoj supruzi Jeleni (34). Sada je otkrio njezin odgovor.

– Blesav si. Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji Youtuber, bravo To je ogromna stvar i čestitam ti od srca. Izborio si se za nešto što je tebi bitno. Ja uvijek motrim mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrijednosti kojima se ističeš se stvarno ne poklapaju s onim u što mi vjerujemo – odgovorila mu je pa dodala:

– Ti si izabrao promovirati materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva i aspiracija. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate.

Inače, Baka Prase godinama je bio na tronu regionalnog YouTube influencerstva. No sada ga je prestigao Omer Nadarević poznat pod nadimkom Omčo, koji trenutačno broji 1.99 milijuna pratitelja na YouTubeu.

Osim glavnog, Omčo ima i drugi YouTube kanal koji se zove FatTV čiji je sadržaj isključivo na engleskom jeziku, a broji 3.78 milijuna pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV