Ne znam mogu li zbog nje ići na peto dijete kako bi dobila sestricu, rekla je glumčeva supruga Hilaria koja je objasnila da je kćer Carmen razočarana jer nije rodila curicu

Idemo ponovno, istaknuo je glumac Alec Baldwin (61) i pohvalio se prinovom u obitelji na društvenoj mreži. Alec je dobio četvrto dijete sa suprugom, fitness trrenericom i stručnjakinjom za wellness Hilariom Baldwin (34).

Foto: Instagram

– Tu je. Savršen je – napisala je Hilaria pokraj fotografije sa sinom u naručju i otkrila da je težak tri kile i 600 grama. Glumac i 26 godina mlađa fitness trenerica su se vjenčali 2012., a osim novorođenčeta imaju kćer Carmen Gabrielu (4) te sinove Rafaela Thomasa (2) i Leonarda Angela (1). Par još nije otkrio kako su odlučili nazvati najnoviju prinovu u obitelji, a Aleca su netom prije sretne objave na društvenoj mreži fotografi ‘uhvatili’ kako se zapuhao žureći u njujoršku bolnicu.

Foto: Instagram

Hilaria je nedavno za magazin Us Weekly rekla kako je bila u šoku kada je saznala da će roditi sina. Dodala je kako je plakala kada su joj liječnici rekli tu vijest.

– Nisam bila uzrujana nego su me preplavile emocije. Stvarno vjerujem da je nam je to dijete bilo suđeno i kako ću biti opsjednuta njime kada se rodi – ispričala je fitness trenerica. Istaknula je kako nije posebno priželjkivala djevojčicu. No njezina kćer Carmen je bila razočarana jer nije dobila sestru.

Foto: schreenshot 433 Instagram

– Ne znam mogu li zbog nje ići na peto dijete kako bi dobila sestricu – rekla je Hilaria. Fitness trenerica je s glumcem 2017. na petu godišnjicu obnovila bračne zavjete, a na intimnu ceremoniju su pozvali obitelj i bliske prijatelje te im je puno značilo što su sva njihova djeca bila prisutna.

Reuters | Autor: Reuters Foto: Reuters

Alec ima i stariju kćer, manekenku Ireland (22) koju je dobio s bivšom suprugom, glumicom Kim Basinger (64).

Reply
Share this

REALITY & TV