Marin i Kristina vjenčali su se krajem travnja ove godine, nakon osam godina veze. Kristina je dala otkaz u Zagrebačkoj banci kako bi mogla Marina pratiti po turnirima i voditi ‘Zakladu Marina Čilića’

Naš najpoznatiji tenisač Marin Čilić (30) gdje god da putuje sa sobom vodi suprugu Kristinu Milković (28), a često na Instagramu sa svojim obožavateljima podijeli slike s putovanja. Marin je prošli tjedan ispao nakon dva sata i dvanaest minuta borbe u četvrtfinalu pariškog Mastersa protiv srpskog tenisača Novaka Đokovića.

Ipak, poraz mu nije mogao maknuti osmijeh s lica, a ostatak slobodnog vremena Marin je proveo razgledavajući Pariz sa suprugom.

Foto: Privatna arhiva

Kristina je zbog Marina dala otkaz u Zagrebačkoj banci gdje je radila u Odjelu upravljanja ljudskim resursima te se preselila u Monako koji ondje živi već deset godina, piše Gloria.

Marin i Kristina posljednje dvije godine vode ‘Zakladu Marina Čilića’, a nedavno su raspisali prvi natječaj za stipendiranje talentiranih glazbenika i sportaša te opremanje školskog znanstvenog laboratorija. Naime, Marinova zaklada do 22. studenog prima prijave za stipendije i donaciju ukupne vrijednosti od 175.000 kuna.

– Marin je oduvijek sudjelovao u humanitarnim akcijama, a vlastitu zakladu je pokrenuo jer želi pomoći djeci i biti primjer drugima – izjavila je Kristina te nadodala kako su kriteriji za dobivanje stipendije što bolji rezultati pojedinaca.

Unatoč tome što ne žive u Hrvatskoj, Marin i Kristina jako su vezani za Zakladu.

Foto: Privatna arhiva

– Iako živim u Monaku barem jednom mjesečno dođem u Hrvatsku. U Zagrebu ostajem samo nekoliko dana, nakon finala Davis Cupa u Francuskoj potkraj studenog Marin i ja skupa ćemo doći u Hrvatsku zbog objave rezultata prvog projekta naše Zaklade – objasnila je Čilićeva supruga.

Kristina je Marinova podrška i prati ga na svim turnirima što se može vidjeti na društvenim mrežama.

Foto: Privatna arhiva

Par se vjenčao krajem travnja ove godine, a prije toga su bili osam godina u vezi. Bračne zavjete su razmijenili u crkvi Sv. Nikole u Cavtatu.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Neda Ukraden nekoliko decenija gospodari domaćom muzičkom scenom, a njene pesme hitovi su za sva vremena. Upravo zbog toga Savez estradnih umetnika naše zemlje odlučio je da nagradi trud...