I dok se jedni čude kako je najbogatiji čovjek ostavio uspješnu i dugogodišnju suprugu zbog Lauren, drugi mu zavide, jer kako kažu, takva žena vrijedna je svake kune

Najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos (54), čije se bogatstvo procjenjuje na 890 milijardi kuna, osam je mjeseci ljubovao s bivšom televizijskom voditeljicom i pilotkinjom helikoptera, Lauren Sanchez (49).

Nakon što procurile informacije o njihovim tajnim sastancima, počele su isplivavati njezine videosnimke. Naime, fatalna crnka u seksi haljini plesala je oko šipke tijekom jednog snimanja.

I dok se jedni čude kako je najbogatiji čovjek ostavio uspješnu i dugogodišnju suprugu zbog Lauren, drugi mu zavide, jer kako kažu, takva žena vrijedna je svake kune.

– On se s Lauren sastajao tri puta tjedno, vodio ju na egzotična putovanja privatnim zrakoplovom u vrijednosti od 422 milijuna kuna. Naš fotograf ih je uhvatio kako rade ‘prljave stvari’ – tvrdi časopis National Enquirer.

Foto: Facebook

Njihovi novinari proveli su više od šest mjeseci istražujući njihovu aferu.

– Slao joj je svoje erotske fotografije koje su bile previše eksplicitne za objavu – rekli su. Iako je Jeff na Twitteru objavio pismo kojim je pokušao ublažiti situaciju njihovog razvoda tvrdeći da su ostali ‘dobri prijatelji’, novinari su objavili kako je njihova veza trajala i više od pola godine kada su ih počeli pratiti.

Vanity Fair Oscar Party | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kontraverzna starleta Soraja Vučelić, uglavnom privlači pažnju svojim provokativnim slikama i stajlinzima koje kači na svoj “Instagram”. Bivša rijaliti zvezda je kroz poslednjih nekoliko godina, imala razne uspone i padove u karijeri a sad...