Bieberu to nije prvi put da se tuče, pa je tako 2016. u Barceloni udario svog obožavatelja i raskrvario mu usne dok je tri godine ranije napao svog susjeda i prijetio mu

Kanadski pjevač Justin Bieber (24) ponovno je u centru skandala, no ovog puta čini se zbog dobrog djela. Američki portal TMZ tvrdi kako je Bieber udario muškarca na festivalu Coachella u kalifornijskom gradu Indiou kako bi obranio ženu koju je napao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

Pjevač je bio na zabavi svog prijatelja Patricka Schwarzeneggera (24), sina Arnolda Schwarzeneggera (70) kada je primijetio da je ušao neki muškarac i počeo daviti svoju djevojku. Bieber ih je prvo pokušao razdvojiti. No kada nije uspio i muškarac mu je rekao da se je*e te je i dalje gušio ženu, pjevač ga je udario šakom u lice i bacio u zid, tvrde očevici. Kažu da se radilo o bivšem paru te se činilo kao da je tip na drogama.

Foto: Instagram

Patrick je rekao zaštitarima da izbace nasilnika, a kasnije je viđen kako naganja terenac jer je bio uvjeren kako je pjevač u njemu. Vikao je Bieberovo ime i udarao vozilo prije nego ga je policija uhitila. Pjevač nije htio komentirati incident.

Foto: Instagram

Bieberu to nije prvi put da se tuče, pa je tako 2016. u Barceloni udario svog obožavatelja i raskrvario mu usne. Pjevač je 2013. napao susjeda i prijetio mu u Calabasasu gdje ima vilu, a prije nekoliko dana je šokirao javnost informacijom da je proveo više od 100 sati u studiju za tetoviranje.

Foto: Instagram

Bieber je nedavno prekinuo s pjevačicom i glumicom Selenom Gomez (25) po ne zna se koji put, a vezu su obnovili u studenom prošle godine. Sada navodno ljubi modela Baskin Champion (22) s kojom je viđen kako odlazi u teretanu u Los Angelesu. No pjevač je nedavno bio i u crkvi s Gomez čime je zbunio javnost.

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kristina Kockar vratila se u rijaliti šou nakon što je provela dan kod psihijatra, zbog lošeg stanja u kojem je bila. Naime, ona je doživela nervni slom, te joj je ukazana...