Jedan od prvih je u London stigao Gabriel Macht sa suprugom i sinom, a s odmora iz Pariza na kraljevsko vjenčanje dolazi i Meghanina prijateljica, glumica Sarah Rafferty

Iako je napustila snimanje televizijske serije ‘Suits’, u kojoj je glumila odvjetničku pripravnicu Rachel, Meghan Markle (36) nije zaboravila svoje kolege sa seta s kojima je provela sedam godina. Neki se njezini bivši kolege već sa svojim pratnjama pripremaju za dolazak u London, nekoliko dana uoči vjenčanja Meghan i princa Harryja (36) u subotu.

Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Bivša glumica Meghan snimila je sedam sezona odvjetničke serije ‘Suits’, a posljednje je scene snimila prošle godine, kad se i oprostila od glumačke karijere. Buduća se vojvotkinja nakon zaruka s princem Harryjem preselila iz Toronta u London, a glumu je ostavila zbog strogih kraljevskih pravila.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

Britain's Prince Harry and Meghan Markle arrive to attend a reception celebrating the forthcoming Invictus Games Sydney 2018, hosted by Malcolm Turnbull, Prime Minister of Australia, and his wife Lucy Turnbull, at Australia House in London | Autor: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Jedan od prvih koji je stigao na kraljevsko vjenčanje je glumac Gabriel Macht, (46) koji u seriji glumi lik Harveyja Spectera. Macht je još prošle subote u London došao sa suprugom i kolegicom Jacindom Barrett (45) i sinom Lucom (4).

LA Premiere of Season Two "Bloodline" - Arrivals | Autor: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL

Glumica Barrett je na svom profilu društvene mreže fotografijom sebe i sina pokazala kako se zabavlja ispred Buckinghamove palače. Pokraj slike je napisala ‘poljubac pred kraljicom’. Ona se također pojavljuje u nekoliko epizoda serije Suits, u kojoj glumi samu sebe.

Na svečanoj ceremoniji u Windsoru se u subotu očekuje i ostatak glumačke postave, koju čine glumci Gina Torres (49), Rick Hoffman (47), Abigail Spencer (36) i Patrick J. Adams (36), koji u seriji glumi supruga pripravnice Rachel, odnosno Meghan Markle. Prijateljica i bivša Meghanina kolegica Sarah Rafferty (45), koja glumi Donnu Robertu Paulsen, trenutno s obitelji razgledava Pariz odakle će doći na kraljevsko vjenčanje.

Na ‘vjenčanje godine’ će najvjerojatnije doći i Meghanina dugogodišnja prijateljica, glumica Priyanka Chopra (35), ali i poznate ličnosti iz drugih društvenih sfera poput tenisačice Serene Williams (35), bivšeg nogometaša Davida Beckhama (43) i supruge mu, britanske pjevačice i dizajnerice Victorie Beckham (44).

Serija ‘Suits’ nastavila je s emitiranjem i nakon odlaska Meghan Markle a, trenutno se u Torontu snima osma sezona.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kriteriji su se opako postrožili. Ono što je žiriju za 10, ostalim natjecateljima su previše jednostavna jela za ovu fazu natjecanja i smatraju da njihovi kriteriji nisu pravedni Žiri je pohvalio...