Na najavljenim koncertima u Zagrebu, Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, i goste glazbenike imati i zbor, plesače te akrobate. S njom će u Zagreb doći i obitelj

Jedna od najpoznatijih pjevačica regije Lepa Brena (59) imat će dva koncerta u zagrebačkoj Areni 14. i 15. prosinca, a sastavljena je i set lista hitova koje će izvesti pred publikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Želim da koncert bude fenomenalan i vjerujem da će mi se ta želja ispuniti. Napravit ćemo dosta toga drugačijeg i novog, a publika će biti najzadovoljnija – najavila je pjevačica. Lepa Brena je show koji će predstaviti u Zagrebu osmislila sama.

Foto: Srđan Ilić/Pixsell

– U svakoj zemlji znam koje su pjesme najpopularnije i znam koje hitove je hrvatska publika izabrala za svoje favorite, Uskoro krećemo i s probama jer želim biti potpuno spremna za te koncerte, koji će biti rapsodija glazbeno-scenskog nastupa, pozitivne energije i veselja, a to je cilj i smisao druženja – kaže pjevačica, koja je na vrhu glazbene scene više od 35 godina.

Na najavljenim koncertima u Zagrebu, Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, i goste glazbenike imati i zbor, plesače te akrobate. S njom će u Zagreb doći i obitelj koja joj je česta potpora na turnejama.

Beograd: Lepa Brena koncertom u Å tark Areni proslavila 35 godina glazbene karijere | Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

– Oni ne bi propustili ovako jedan veliki spektakl jer su moja potpora na svim većim koncertima. Upravo su oni zaslužni za sve moje uspjehe – istaknula je Brena.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’:

Reply
Share this

REALITY & TV