Holivudskog glumca Brucea Willisa (65) zamolili su u ponedjeljak da napusti dućan u Los Angelesu nakon što je odbio staviti masku na lice, piše Page Six koji je objavio i fotografiju glumca u trgovini Rite Aid bez maske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dobro upućeni izvor kaže kako su se ljudi u dućanu uznemirili zato što glumac nije nosio masku, iako je oko vrata imao maramu koju je lako mogao navući i koristiti kao masku.

Navodno u dućanu nije stigao sve kupiti po planu, samo ga je napustio kad su počeli ‘prigovori’.

Willis je tijekom karantene provodio dosta vremena s bivšom suprugom Demi Moore (58) i njihovom odraslom djecom, kćerima Rumer (32), Scout (29) i Tallulah (26), a kasnije su im se priključile i glumčeva sadašnja supruga Emma Heming (42) i njihove kćeri Mabel (8) i Evelyn (6).

– Tijekom pandemije su shvatili da nema potreba za svađama, jednom se živi, bolje da se svi slažu – pisali su Bruceovi pratitelji.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Omiljeni domaći dječji kanal RTL Kockica nedavno je proslavio sedmi rođendan. Kroz program ovog kanala “prošetali” su svi legendarni animirani likovi, od Mickeya Mousea, Pink Panthera, Toma i Jerryja do Maše...