Službeni trailer trebao bi biti objavljen u srijedu, a film će biti u kinima od 3. travnja sljedeće godine. Craig je dugo nagoviještao povlačenje, a nedavno je i službeno objavio da je gotov s ulogom Bonda

Britanski glumac Daniel Craig (51) nedavno je otkrio da je uloga u filmu ‘Bond 25: No Time to Die’ ujedno i njegova posljednja u franšizi o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu. Objavljen je teaser za trailer koji bi trebao izaći ovoga tjedna, te su pokazali kako Craig posljednji put glumi Jamesa Bonda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lice negativca, kojeg će glumiti Rami Malek (38), skriveno je maskom iza zamućenog stakla. Službeni trailer trebao bi biti objavljen u srijedu, a film će biti u kinima od 3. travnja sljedeće godine.

Foto: Twitter/Screenshot

S ovim je filmom Daniel Craig preoteo Rogeru Mooreu titulu najdugovječnijeg Jamesa Bonda. Iako je povlačenje nagovještavao već i ranije, Craig je nedavno i službeno objavio kako je konačno gotov s ovom ulogom i da je prepušta nekom mlađem.

– Možda je mnogima teško za povjerovati, ali sviđa mi se činjenica da sam James Bond. To je jedan od najtežih, najzahtjevnijih ali i najljepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti puno energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno – ispričao je Daniel.

Foto: Twitter/Screenshot

Pitali su ga želi li biti redatelj franšize, što je on odbio.

– Za Boga miloga, ne! Kad dolazim kući, želim nešto pojesti i potom otići u krevet. Redatelji su noću i dalje na telefonskoj vezi s producentima i scenaristima, a nakon dva sata sna moraju se vratiti na set. Ne hvala – rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV