CRTAĆ našeg detinjstva: Bik Ferdinand! (VIDEO) CRTAĆ našeg detinjstva: Bik Ferdinand! (VIDEO) CRTAĆ našeg detinjstva: Bik Ferdinand! (VIDEO)

Svi pamtimo Duška Dugouška i Patka Daču, ali i brzog Gonzalesa, Erika Bananamena, slona Ćiru i jednog čudnog bika…

Zvao se Ferdinand i nije poput svojih drugara gubio vreme sanjajući o koridi… Ne. On je sedeo ispod svog drveta i mirisao cveće…

Hvala na detinjstvu! (CRTAĆI)

Podsetite se:

Izvor: YouTube

Razlog zbog kojeg vas vraćamo u detinjstvo (i govorimo da ste ostarili) je taj što u bioskope uskoro stiže ovaj Ferdinand. Malo drugačiji…

Ne brinite, i dalje mu je važnije da miriše cveće nego “pada” na crvenu maramu toreadora.

Studio 20th Century Fox i Blue Sky otkrili su prvi trejler za najnoviju animiranu priču, koja je nastala prema knjizi za decu “Priča o Ferdinandu”.

Od reditelja Karlosa Sandane koji nam je doneo omiljene svetske hitove “Rio” i “Ledeno doba”, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cveće po ceo dan, nego ulazio u borbu sa toreadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće.

Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo o biku, pa tako ni o jednoj osobi ili životinji samo po izgledu.

U originalnoj postavci, glas glavnom junaku Ferdinandu pozajmjuje Džon Sina, a uz njega tu su i Kejt Mek Kinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.

Ferdinand u bioskope stiže od 21. decembra, sinhronizovan na srpski.

Pogledajte trejler

Izvor: YouTube

.

Izvor: Mondo TV

Reply
Share this

Leave a Reply