Jesi li ti curica o kojoj čitam u zadnje vrijeme? Ona koja lijepo pjeva? Želiš li otpjevati nešto na pozornici – pitala je Pink djevojčicu Victoriju koja je stajala u prvom redu na koncertu

Hej Pink, molim te dopusti mi da pjevam s tobom na tvom koncertu u Vancouveru 12. svibnja. Bit ću spremna – napisala je djevojčica Victoria Anthony (12) molbu pjevačici Pink (38) preko društvene mreže i dodala svoj video u kojem je Pink mogla čuti kako Victoria pjeva.

– Nadam se da će mi se ostvariti najveći san i da ću dobiti tvoj odgovor danas kad dođem iz škole – dodala je Victoria u videu na društvenoj mreži par dana uoči koncerta.

Njezinu su molbu i snimku na kojoj izvodi pjesmu ‘What About Us’ s najnovijeg albuma Pink pod nazivom ‘Beautiful Trauma’, ubrzo prenijeli i brojni kanadski portali, a na svojoj ju je društvenoj mreži objavila i kanadska pjevačica Sarah Mclachlan (50), poznata po svojim emotivnim baladama.

Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Mclachlan je, oduševljena izvedbom mlade Victorie, također preko društvene mreže poručila Pink kako ‘mora djevojčici dopustit da s njom nastupi’. Iako joj se nije javila, Pink Victoriju očito nije zaboravila.

"The Voice of Germany" - Semifinal | Autor: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL

– Jesi li ti curica o kojoj čitam u zadnje vrijeme? Ona koja lijepo pjeva? Želiš li otpjevati nešto na pozornici – pitala je Pink Victoriju dok je ova na koncertu u Vancouveru u Rogers Areni među drugim obožavateljima stajala u prvom redu.

"The Voice of Germany" - Semifinal | Autor: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL

Premda ju nije upoznala, pjevačica ju je prepoznala sa snimke i izdvojila iz gomile pomogavši joj da se popne na pozornicu.

Victoria je onda, bez vidne treme, pred tisućama gledatelja ‘razvalila’ s pjesmom Perfect .

Foto: Instagram

– Wow. Ja se više ne usudim pjevati – rekla je pjevačica koju je Victorijina izvedba pjesme skoro dovela do suza.

Foto: Instagram

Reply
Share this

REALITY & TV