Sestrična princeze Eugenie Lady Louise Windsor ulazila je u crkvu s malenom djecom kada su počeli padati. Nju je vjetar osramotio digavši joj haljinu i pokazavši svima njezino donje rublje

Čini se kako princeza Eugenie (28) i njezin suprug Jack Brooksbank (32) nisu odabrali savršen dan za vjenčanje. Neki od djevera i djeveruša su imali muke tijekom penjanja uz stepenice kapelice St. Georgea u Windsoru. Zbog jakog vjetra, djever Louis de Givenchy spotaknuo se i pao na ulazu u crkvu.

Foto: Victoria Jones/Press Association/PIXSELL

Sestrična princeze Eugenie Lady Louise Windsor (14), čiji je otac grof od Wessexa Edward (54), ulazila je u crkvu s malenom djecom kada su počeli padati. Nju je vjetar ‘osramotio’ digavši joj haljinu i pokazavši svima njezino donje rublje.

Princess Eugenie wedding | Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL Foto: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

U ulogu djeveruše uskočila je i princeza Charlotte (3), a djever princ George (5) je zabavljao djecu tijekom ceremonije.

Princess Eugenie wedding | Autor: Yui Mok/Press Association/PIXSELL Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Na drugo kraljevsko vjenčanje ove godine pozvano je 850 gostiju. Među njima su članovi kraljevske obitelji, poput kraljice Elizabete II. (92), princa Charlesa (69), princa Williama (36) i njegove supruge Kate Middleton (36) te princa Harryja (34) i Meghan Markle (37). Od slavnih, pojavili su se glumci, pjevači, poslovni ljudi, manekenke…

Princess Eugenie wedding | Autor: Danny Lawson/Press Association/PIXSELL Foto: Danny Lawson/Press Association/PIXSELL

Ovo vjenčanje je skuplje za 58 milijuna kuna nego vjenčanje Harryja i Meghan koje je bilo u svibnju. Svadba princeze Eugenie će koštati više od 277 milijuna kuna.

TOTALNI JOOMBOOS: Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Reply
Share this

REALITY & TV