‘Gianni, gdje god da jesi, mislim na tebe. Sretan rođendan’, napisala je Donatella uz zajedničku fotografiju, a neki od njezinih 4.8 milijuna pratitelja na društvenoj mreži pisalo joj je kako im Gianni nedostaje

Šefica modnog carstva Donatella Versace (64) cijeli život, kako kaže, zapravo pokušava zaustaviti starenje. Iz sjene svog brata, slavnog modnog dizajnera Giannija Versacea, izašla je 1997. nakon njegove smrti. Modna dizajnerica prisjetila se voljenog brata.

– Gianni, gdje god da jesi, mislim na tebe. Sretan rođendan – napisala je Donatella uz zajedničku fotografiju, a neki od njezinih 4.8 milijuna pratitelja na društvenoj mreži pisalo joj je kako im Gianni nedostaje. Naime, serijski ubojica Andrew Cunanan upucao je Giannija ispred njegove vile u Miamiju. Donatella tada preuzima mjesto kreativne šefice talijanskog modnog carstva Versace.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tom tragedijom inspirirana je i druga sezona serije Američke kriminalističke priče ‘Ubojstvo Giannija Versacea’ čija je premijera bila u siječnju prošle godine. Donatellu je utjelovila Penelope Cruz (45), ali dizajnerica se ograđuje od scenarija kojeg, kako kaže, nije autorizirala.

Foto: VASCO/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

– Tek nedavno sam zapravo shvatila koliko je bratovo ime još uvijek moćno – rekla je Talijanka. Donatella je odrasla u Kalabriji na jugu Italije uz oca, majku krojačicu, stariju braću Giannija i Santa, te stariju sestru Tinu koja je preminula s 12 godina od infekcije tetanusa. Kada je imala 11 godina, dizajner je nagovorio Donatellu da ofarba kosu u platinasto plavu boju koja joj je danas zaštitni znak. Bila je Giannijeva muza 19 godina, a on joj je 1995. posvetio svoj parfem ‘Blonde’.

Donatella se počela upuštati u plastične operacije 90-ih i po tome je, osim mode, najpoznatija u medijima. Kaže da redovito ide na tretmane botoksom jer ne podnosi bore. Dodala je kako joj je, osim lica, cijelo tijelo prirodno.

DONATELLA VERSACE | Autor: Globe Photos Foto: Globe Photos

Da bi zadržala mladenački izgled, 2012. je rekla kako svaku večer spava u zamrzivaču. Nije objasnila kako se štiti od hladnoće, samo je rekla da se užasava starenja. Iako voli estetske operacije, lice joj je od tolikih zahvata deformirano. Na njezinu mršavom tijelu ‘strše’ jedino silikonski umeci u grudima.

Donatella Versace posed in Milan | Autor: RICH/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: RICH/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

– Držim do izgleda jer želim uvijek izgledati poželjno. Jedino se ne želim odreći cigareta i viskija. To mi je strast. Popušim barem kutiju na dan i duhana se ne mislim ostaviti – rekla je svojedobno dizajnerica. Više puta je izjavljivala i kako toliko voli preplanulu put da nikad ne izbjegava sunce iako od pretjeranog izlaganja koža izgleda smežurano i ostarjelo.

– Jedina stvar koju u modi ne volim je zapravo minimalizam – rekla je Donatella našalivši se na svoj račun jer joj mnogi modni kritičari spočitavaju ‘pretjerani kič’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV