John je pojasnio kako je zaštita žena nešto oko čega je vrlo strastven te da ga jednostavno ‘ponese’, a da pjevač nema dlake na jeziku poznato je već desetljećima

Sir Elton John (72) je nebrojeno puta dokazao kako nema dlake na jeziku, zbog čega ga mnogi i obožavaju, pa je tako na svom koncertu u australskom Perthu izvrijeđao zaštitare, a stao u obranu djevojke koju je osiguranje pokušavalo izvući iz dvorane.

– Hej! Vas dva morona. Odje*ite! Odmah ju pustite na miru. Tako se ne postupa s damama, debilčine i kukavice – nije štedio security službu John, što se i jasno može čuti iz nekolicine video snimki koje su fanovi objavili na društvenim mrežama.

Foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Iako je na koncertu pokazao tanke živce i bio uvjeren kako radi dobru stvar, pjevač se ubrzo ispričao zbog svog ispada, piše Metro.co.uk. John je pojasnio kako je zaštita žena nešto oko čega je vrlo strastven te da ga jednostavno ‘ponese’, a publika ga je nagradila odobravanjem.

Ovog puta stao je u zaštitu svoje publike, ali Eltonu ponekad na živce idu i vlastiti fanovi. Na prošlogodišnjem koncertu u Las Vegasu pozvao je obožavatelje da mu se za vrijeme izvedbe ‘Saturday Night’s Alright For Fighting’ pridruže na pozornici, ali jedan je fan bio osobito dosadan pa je pjevača stalno tapšao po ramenu i pokušavao mu ‘dati peticu’ te ga ometao ga za vrijeme izvedbe.

Singer Elton John speaks after receiving a Crystal Award from Hilde Schwab, Chairperson and Co-Founder, Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, during the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos | Autor: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

– Sad je bilo dosta ovoga! Nema više penjanja na stage, a ti si kriv za sve ovo – vidno iznervirani pjevač obratio se jednom od fanova i prekinuo koncert.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Mel B o seksualnosti otvoreno razgovara sa svojim partnerima, ali i kćerkama. Zdravlje nje i njezine obitelji joj je na prvom mjestu pa pjevačica ništa ne želi prepustiti slučaju Bivša spajsica Mel B (44)...