Riječanka je sredinom lipnja postala Kraljica Jadrana 2018. na izboru održanom na Rabu, a cilj joj je nositi svjetske revije s poznatim modelima…

Jedan od najstarijih izbora ljepote, Kraljica Hrvatske, održan je u Rovinju. Na ovom 25. izboru, natjecalo se 12 finalistica iz cijele Hrvatske, a prestižnu titulu osvojila je kći bivše bivše Kraljice svijeta Danijele, Ema Gračan (18). Ema je i kći nogometnog trenera Nenada Gračan.

U programu je sudjelovala i plesna skupina Megablast te glazbene zvijezde Neno Belan i Colonia.

18-godišnjakinja je sredinom lipnja postala Kraljica Jadrana 2018. na izboru održanom na Rabu, a cilj joj je nositi svjetske revije s poznatim modelima.

Katarina Gračanin, Klara Tadić, Petra Tušak, Veronika Šoštarić, Ema Grubešić, Anita Tepeš, Sonja Lončar, Klara Crismanich, Monika Vojdović, Tena Tomljanović, Ema Gračan i Dea Brajković borile su se za titulu najljepše djevojke na jubilarni 25 izbor Kraljice Hrvatske.

Foto: hrt

– Dvoumila sam se! I suprug se dvoumio, pogotovo moji roditelji, nono i nona, nisu baš jako sretni, rekli su ‘pa sjeti se sebe’. Pa nisam ni ja imala neka loša iskustva, al’ dok je ona dobra u školi, dok izvršava sve druge obveze, nemam ništa protiv – rekla je Danijela koja je 1990. godine proglašena ‘Kraljicom svijeta’ za InMagazin.

VIDI OVO! Kate Middleton otkrila što joj smeta kod Williama: “Užasan si oko toga!”

Reply
Share this

REALITY & TV