Trending

By Redakcija Tracara.com Organizatori sami sebi dali otkaz (foto: eurovisionworld.com) Održavanje ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije pod ozbiljnim je znakom pitanja jer je 21 član ukrajinskog tima za organizaciju takmičenja podneo ostavku. Reply Share this

By Violeta Spariosu

Slavko Kalezić, bivši učesnik prve sezone šoua X faktor, 2017. godine predstavljaće Crnu Goru na izboru za pesmu Evrovizije koja će biti održana u Kijevu.

Predstavnika Evrovizije 2017. odlučila je stručna komisija Radio-televizije Crne Gore, a u njenom sastavu su: Biljana Papović, muzički urednik, Dalibor Nedović, majstor tona i producent i Pjetar Dedivanović, scenograf i muzičar.

“Na konkursu koji je objavila naša kuća polovinom oktobra prijavilo se 20 autora sa 27 kompozicija. To je i bio jedan od razloga što je trebalo jako mnogo vremena da se donese konačna odluka”, saopštio je Sabrija Vulić, rukovodilac Odeljenja za promociju programa RTCG-a.

S obzirom na to da je imao već ekscentrične i zapažene nastupe u muzičkom takmičenju, veruje se da će i na Evroviziji napraviti pravi šou za pamćenje koji će se godinama prepričavati.

Slavko, pored toga što se specijalizovao za solo pevanje i ples, je diplomirao i na Fakultetu dramskih umetnosti. Poznat je i kao bivši dečko pobednice Evrovizije 2007. godine, Marije Šerifović.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9OvRdc1fYI0]

Izvor: Tračara

Reply
Share this

Leave a Reply