Moja ocjena je šest iz razloga što mi je atmosfera bila napeta, a to sve pripisujem njezinoj mladosti, ima još vremena za nju, zaključila je Jasmina dok je ostalim gostima sve bilo odlično pa su joj podijelili desetke

Simpatična studentica iz Čepina Gabrijela oduševila je protukandidate svojim kulinarskim umijećem pa su popadale visoke ocijene, no i jedna šestica zbog – atmosfere!? Najmlađa ovotjedna natjecateljica svim je natjecateljima ostala zapamćena po vedrom duhu i zaraznom osmijehu te su očekivali večeru u njezinom stilu, a ona ih je iznenadila svojom pripremom tradicionalnih jela.

Foto: RTL

Za predjelo Gabi je poslužila jelo zvano Slavonski geometrijski oblici, što je zapravo bila plata prepuna slavonskih suhomesnatih proizvoda i sireva, ali i mirisnih kiflica koje je sama zamijesila.

– Ja vidim da to tebi ide jako dobro, ti bi se mogla i udati! – pohvalio ju je Stjepan nakon što je ugledao njezine kiflice, koje su većini gostiju bile mekane i sočne pa su joj pohvalili predjelo, jedino su Jasmini bile tvrde.

Foto: RTL

Lovi me, ulovi me bilo je glavno jelo za koje je pripremila poznati slavonski čobanac od tri vrste mesa i mješavine začina, a koji je radila po prvi put pa su je svi pohvalili kako je odlično pogodila sve okuse.

– U kombinaciji: divljač, junetina i svinjetina dobijemo izvanredan obrok kao što je ovaj danas bio. Bio je pikantan do te mjere da svi mogu jesti, oni koji vole i ne vole ljuto – komentirao je Stjepan.

Foto: RTL

Večeru je zaokružila desertom zvanim Bakin kolač – pitom od jabuka koju je poslužila sa sladoledom od vanilije. Nitko od gostiju nije imao nikakvu zamjerku na Gabrijelinu slasticu te su se dobre ocjene mogle namirisati u zraku. Tihana, Jasna i Stjepan tako su Gabi nagradili s desetkama jer im je večera bila po volji.

– Hrana je bila izvrsna, društvo fenomenalno i ja sam zadovoljna – kazala je Tihana.

– Sve mi je bilo fenomenalno, pogotovo zato što se radi o jednoj mladoj gospodični koja je vrhunski odradila predjelo, glavno jelo i desert – dodao je Stjepan.

Foto: RTL

Unatoč nevjerojatnom nizu od tri desetke, Gabi nije prešla u vodstvo jer je Jasmina ocjenjivala atmosferu, a ne odličnu večeru pa joj je dala ocjenu 6 te je Gabi tako zaradila ukupno 36 bodova.

– Moja ocjena je 6 iz razloga što mi je atmosfera bila napeta, a to sve pripisujem njezinoj mladosti, ima još vremena za nju – zaključila je Jasmina.

Foto: RTL

Reply
Share this

REALITY & TV