Trending

By Redakcija Tracara.com Organizatori sami sebi dali otkaz (foto: eurovisionworld.com) Održavanje ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije pod ozbiljnim je znakom pitanja jer je 21 član ukrajinskog tima za organizaciju takmičenja podneo ostavku. Reply Share this

By Redakcija Tracara.com

Par je nedavno okončaoromansu započetu u ‘Parovima’ (foto: Instagram/gastozz)

Burna romansa Nenada Marinkovića Gastozza i Zorice Dukić obeležila je prethodnu sezonu Parova.

Njih dvoje su se više puta i u vili i nakon izlaska iz nje svađali i mirili, ali je nedavno romansa i zvaničino okončana. Pobednik Parova otkrio je razloge i istinu o vezi sa sedam godina starijom vlasnicom kozmetičkog salona.

“Mi smo raskinuli posle mama Gocine smrti. Sve se dogodilo mirno, bez tenzije. Možda sam ja nju u glavi već otpisao, a možda je i ona mene. Nisam se video sa Zoricom posle raskida niti se čujemo. Ipak, moram da kažem da je Zorica divna devojka i nemam ništa protiv nje”, otkrio je Nenad gostujući sinoć na Happy televiziji.

Nenad otkio i značenje nadimka Gastozz (foto: Screenshot)

Na pitanje takmičara kako je dobio svoj nadimak Gastozz, Marinković je rekao: “To je kombinacija ječi gastarbajter. To su ljudi koji odlaze iz svoje zemlje u tuđu, kako i zaradili i poslali svojima. Tako sam ja to smiksao i otud nadimak Gasttozz, koji je prvobitno upotrebljen za moj You Tube kanal”, objasnio je Nenad.

Izvor: Tračara

Reply
Share this

Leave a Reply