Riječ je o jednoj od kultnih serija 90-ih koja se uspješno prikazivala čak sedam sezona, a obilježile su je i česte izmjene glumačke postave

Devedesetih godina mnogi su pratili američku seriju ‘Melrose Place’, koja je bila popularna i u Hrvatskoj. Glumica Daphne Zuniga (57) sada je probudila nostalgiju obožavateljima serija objavivši fotografiju s ekipom serije 20 godina nakon što je završilo emitiranje.

– Naletjela sam na neke prijatelje u New Yorku – napisala je u opis fotografije i dodala hashtag ‘zauvijek prijatelji’.

Na fotografiji su se uz Daphne, koja je utjelovila lik Jo, okupili Josie Bisset (40), koja je glumila Jane, zatim Laura Leighton (51), koja je utjelovila lik Sydney, Doug Savant (55) koji je glumio Matta, Andrew Shue (52) kao Billy te Courtney Thorne-Smith (52) koja je glumila Alison. Obožavatelji serije nisu mogli sakriti oduševljenje kada su vidjeli fotografiju.

‘Presretan sam što vas vidim zajedno’, ‘Okupljate li se ponovo?’ – neki su od komentara ispod fotografije.

Riječ je o jednoj od kultnih serija 90-ih koja se uspješno prikazivala čak sedam sezona, a obilježile su je i česte izmjene glumačke postave. Zanimljivo, lik doktora Michael Mancinija kojega je utjelovio glumac Thomas Calabro (60) jedini se pojavljuje u svim sezonama.

Producent ove televizijske uspješnice bio je Aaaron Spelling, a nastala je kao svojevrsni spin off još jedne njegove hit serije ‘Beverly Hills 90120’. Za vrijeme prikazivanja serija je ostvarila pet nominacija za prestižnu nagradu ‘Zlatni globus’, a čak četiri je za glavnu ulogu ostvarila glumica Heather Locklear (58) koja je utjelovila lik notorne zlice Amande Woodward.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’:

Tema: FILM

Reply
Share this

REALITY & TV