Hana je prije nekoliko godina i operacija izgledala potpuno drukčije. Na nekim fotografijama iz 2014. godine, kažu pratitelji, čak sliči i na Ninu Badrić

Bivša kandidatkinja showa ‘Gospodin Savršeni’ Hana Rodić (21) nedavno je napravila nekoliko izmjena na svom izgledu, a svime se pohvalila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, Hana je prije nekoliko godina i operacija izgledala potpuno drukčije. Na nekim fotografijama iz 2014. godine, kažu pratitelji, čak sliči i na Ninu Badrić (47).

Foto: Facebook

Foto: Facebook Foto: Facebook

Inače, reality sudionica je tjednima najavljivala operaciju grudi koju joj je krajem prošlog mjeseca napravio plastični kirurg u Turskoj.

Foto: Instagram

Ponosna na rezultate operacije Hana je, kao novopečena youtuberica, objavila video pod nazivom ‘Moja plastična operacija’ te odgovorila brojnim pratiteljima na pitanja koja ih zanimaju.

– Goran je oduševljen novim grudima. Koji muškarac ne bi bio sretan kada bi mu djevojka rekla da ide stavljati silikone? Poput pravog muškarca rekao je: ‘Ljubavi, napravi to’ – otkrila je reality zvijezda.

Foto: Youtube/Screenshot

Kaže kako je malo ‘popravila’ i usne.

– Neki su skužili, neki ne. Jedna usnica mi je bila malo veća, pa sam išla na popravak – otkrila je.

Reply
Share this

REALITY & TV