Nije imala lepe reči!

Poznati denser Ivan Gavrilović je isprozivao starletu i buduću pevačicu Natašu Šaviju kako je kupila mikrofon i ne zna da ga uključi, ali i da je niko ne zove da nastupa.

Pevačici se nije svidelo šta je njen kolega imao da kaže o njoj, pa je odlučila da mu opširnije odgovori na svom Facebook profilu.

Tom prilikom je otkrila da je bila dobra sa denserom, te da je čak i njegova supruga sumnjala da imaju aferu, a šta je još otkrila Šavija pročitajte u njenom statusu koji vam prenosimo u celosti.

– Ovaj izlapeli, propali denser me je izgleda pomešao s nekom… Mada, dobro, mukica… Nije nikome interesantan, pa jedino preko mene može da izađe u novinama… ali da pljuneš nekog kome si se do skora uvalčio u d***… to već ne ide. E šta sve ljudi rade zarad članka u novinama… Ja sumnjam da i postoji kafana gde on nastupa, ko će da sluša (i gleda) Ivana Gavrilovića, realno… a o tome da mu je žena posumnjala na neku aferu između nas evo upravo mi se okrenuo želudac pri pomisli na to. Pa da li je njegova žena svesna na šta on liči i da ga ne bi metlom pipnula. Dobro, možda žena i dalje zaljubljena, pa joj je njen muž idealan. Btw – što se pevanja tiče, imam itekako ponuda, ali ja hoću da lepo upakujem stvari, da okupim bend, izaberem top repertoar, ubodem neki hit, da sve lepo organizujem i da sve bude kako treba i na nivou, a ne da nastupam samo da bi nastupala… Eto mali info što se pevanja tiče, ne slušajte ove paćenike što ne mogu da ubodu tezgu, pa miniraju konkurenciju… – bila je direktna pevačica u svom statusu.

Izvor: Opera 17

Reply
Share this

Leave a Reply